Followers

Wednesday, April 13, 2011

SAMPAI MATI ? ABSOLUTELY YES ;)

hey there ! Last sunday 10 APRIL , we all celebrate birthday IZIE RAZAK  .. Celebrate sehari sebelom birthday die. Birthday sebenar die pada 11 APRIL . Best gile kott , da laa lame tak jumpe ahli-ahli KCKK , then we meet jgk walawpon tak semua yang datang . Before celebrate , kay dah planning awal awal dgn kiteorang . Kiteorang gather dekat kedai A1 , aku janji dengan ecax pukul 1.30 , hehe tapi sory la cax terlewat laa , sian munggg , sekejap je kan tunggu kiteorang tak lame pon ;) kiteorang planning surprise untuk izie , TAPI ! yang bengang nye time kiteorang datang izie dah ade dekat depan sliding door . Memang tak berapa nak jadi surprise seperti yang dirancangkan .  Kao ni izie ? dah tak jadi surprise , ngek betol . Duduk la dalam bilik diam-diam , kan kawan mama kau nak datang , need to pakai baju kurung laa . HAHA  Izie agak tercengang jugak time kiteorang datang , tapi tak tawuu latuuh kalaw die sajesaje jee . Sampai je kat dpn rumah die kiteorang teros sing a birthday song , birthday girl tu ponn sibuk dok menyanyi jgk . gile over ecxited , pelikkan die ?? Muke dah terlampau happy sangat , si norazizah binti abdul razak ni pon meniup lilin kek dengan sepenuh hati , jiwa dan rage . 
yang paling best nye , kiteorang photoshoot . Myra la manusia paling selok bila ada depan camera . 
Macam biasa , enclosed posts ni ada gambar yang menarik and menakutkan . nak tengok lebih jelas ? mudah saje , click teros dekat gambar tuuh , then nampak la gigi sorang2 . 


ni haa , birthday girl . dah macam zomba daa .


baju purple tu sepupu yanie , yeng kemeja kotak-kotak tu baru YANIE kaki rempit maju(boleh dahh amek lesen motor), sebelah yanie yang pegang camera tuuh ECAX jurukamera tak berbayar kamii  , sebelah ecax PIKA(adik kamii) , belakang pika AYU si budak hostel , sebelah ayu shawl biru tu MYRA perasan model , sebelah myra DYRA senang hati+kuat makan , depan myra AKU budak baikk pakai shawl kuning , then sebelah aku birthday girl yaww IZIE dan tepi sekali yang berpakaian habis sopan tuuh PIKAHH si budak hostel jugak .


SAYANGGGGG KORANG SANGAT-SANGAT ! ayat dari kamus dewan ecax : kawan sampai mati :)


P/S : “Friends are born, not made.”- Henry B. Adams



2 comments:

izie razak said...

hamboih hamboih sedap mu ckp2 psl aku ek . hahahaha

kamiikembar said...

haha , sedap la . :D