Followers

Sunday, April 3, 2011

kamiii sayanggggg family kamii

back from buzy . heyy bloggers ! update update loo . Sekarang kamii stay dekat rumah atok sementare ibu , atok dengan nenek mengerjakan umrah . Abisss semua barang kamii angkut , ikot kan hati nak angkut katil sekali . hehe tapi tuulaa , tak boleh . Mase kat kl semalam , kemalrin dgn semalam punye semalam , memang buzy gile dengan rushing nye lagi . But at the same time boring , nasib ade peneman , boleh toop tap toop tap :D  haa, nak cite niih . mase tgh syok syok relax tgk tv sambil toop tap toop tap , msk tex mek izie . Ingat kan die nak potpet psl stoewy baru , rupe-rupenye bgtawu *HOMEWORK . syggg mu la izie , bertanggungjawab jgk engkau  ni yew . tak ade kau , boleh kate ssh jgk hidup aku . hehe
now , let`s check it out newest picca ^^




 saye tawu saye rendah --,

 saye tawu die tinggi :|

 KAMII TAWU KAMII COMEL :D

3 comments:

izie razak said...

dah kau jgk yg srh aku bgtau homework ape kan ? hahaha

kamiikembar said...

holaaa , jage hati jage hati . HAHA :)

izie razak said...

hahaha mcm aku kenal itu ayat