Followers

Tuesday, May 31, 2011

i l.o.v.e CHERYL COLE .



there ! watch this vt , aku dah jatuh hati with PARACHUTE (payung terjun) , that why jadi lagu blogger aku . best :)

Sunday, May 29, 2011

GOT IT ... THEN FLAUNT IT

Heyy a-dup-dup . Yesterday , kiteorang membantu memperagakan baju pengantin . umum* kiteorg cume menolong yee . bukan nye gile glamour and not insolvent k . Lepas zohor je , teros pergi rumah kawan ibu . and making choice nak pakai baju yang mane satu . Honest to goodness , aku memang tak suke pakai tudung express tu . nak nangis je bile dah kene suruh pakai . tapi nak buat macam mane , terpakse ikut jugak cakap designer tuu la . ape pon , everythng be okay . perasaan malu , takut , debor , memang muncul before naik atas stage tuu . ish lupe lupe , kiteorang berfashion show ni dekat Teluk Chempedak , pukul 5.30 petang show ni start . kalau korang korang nak tawu , adik kiteorang yg baru standard 5 tu pon join jugak . haha lagipon ini untuk cukup kan modelling yang ada . Semua model-model yang ade semalam semuanye lagi tua dari kiteorang . cehh , nak ckp kiteorang mude la . tapi dengan menggayakan baju pengantin ni , atleast kiteorang dah dapat satu experience yang susah jugak nak cari . For me , yesterday be a great day despite my concious was not hollow happiness . Thankz to them yang invite kiteorang untuk join . Thankz jugak dekat izie dan ecax(last minute(!) for coming yaww :)






middle : pika


middle : izie 


tyra 

myra


 NEEDFUL : Landing your eyes for this jerk bloggie ^^

Monday, May 23, 2011

SABAR YEWW . Holiday coming soon .

first week , second week and finally third week which is the last of exam mid term . tiga minggu kott , memang struggle habis la . yeke ? Minggu ni timbul la dua perasaan nak cepat habis exam dan tak sabar nak cuti . Nak2 budak hostel , pikir nak balik je :D Tapi cuti sekolah ade kerja jugak nak buat , importantly FOLIO PKU''KERJA KURSUS AKAUN . Kalau tak buat , spm aku low laa . Nasib baik la , aku sempat siap kan kerja kursus akaun tu . Cume belanjawan tunai je aku belum start buat lagi . Siape nak copy ? cari aku . haha FOLIO PKU pulak otw nak siap , itu pon sebab ada orang tolong type kan folio aku . hehe syggg awak la ! nanti ade lagi kene type ni , tolong lagi eyh . Esok exam akaun , Myra pulak exam kejuteraan awam . Hopefully can do it tomorrow . GOODLUCK ea Myra . Terlupe pulak , esok exam addmath lagi arr . SHIT . Mentang2 la ADDMATH subjek yg plg aku rase macam nak mati je bile jawab , tak jawab jugak . SUSAH . nanti dieorang2 dok study addmath , aku , izie , cektom , eya ngn tikah dok potpet2 . Tu la pekerjaan dan perbuatan kiteorang dalam kelas sepanjang hari . Tapi KADANG2 ade jugak feel study tu datang , time tu mule la semue nye senyap . pegang buku , tanye ni tanye tuu . cehh wat2 belajar la kata kan . padahal hampehh . tak percaye ? tgk pic pic below this . Niat aku sebenarnye nak posting pic baru kelas aku bersama dgn tshirt baru yg di design khas oleh mak cik izie :






Budak baju oren yang tgh pgg pensil pilot pink tuu , bukan nye dok sketch graf . Dok sketch main peta ular . haha
pic yang last tu pic bebudak kelas aku , SYGGGG LA KAT MU ORG .
5 PENGURUSAN 2 is the bestt kelas . Kelas yg hevogue selalu :)

Friday, May 6, 2011

Thursday, May 5, 2011

nothing to say .





Sticks and stones are hard on bones
Aimed with angry art,
Words can sting like anything
But silence breaks the heart.

Tuesday, May 3, 2011

Terengganu kaya dengan tempat melepak , syokk tuhh :)

HEY THERE !!!!!!!!! Lame tu tak blogging2 . kali ni aku nak cite tentang journey famile aku ke terengganu . Mule2 ingat kan , terengganu tempat yang tak best langsong , tapi ok laa . ade jgk tmpat aku pegi round2 . Thanks too abg asraff ye , kerane membawa kami pergi meronta-ronta . kalau tak sumbat laa duduk rumah :D
kiteorang bertolak ke sane lepas zohor , before bertolak tuu sempat lagi aku pergi meronggeng dgn abe akram yee kat jom heboh , fuuhhh panas gile kot kat sane . ikot kan cite mok su tak nak pergi , tapi last2 die calling cakap nak follow . mesti sumbat duduk rumah . Sepanjang perjalanan , kamii dok potpet2 je dalam kereta , mmg jenis tak letih la nak bercakap 24jam .  akhirnya , kamii sampai dkt rumah tok de dgn selamat . Malam tu baru kamii pergi berjalan-jalan kat satu tempat jambatan baru dibina ni , name ape entah aku da lupe . tak silap dekat perkampungan cina . best bai kat sane , korang2 try la pergi sane . Esok pagi , ibu awal2 lagi dah bangon . Punye la nak pergi pasar payang . SEMANGAT BETOL . Mcm mcm yg dieowg beli . ape yang dieowg beli pon aku tak tahu . tapi aku sempat jgk laa beli kain bunga cotton untuk baju raye nanti . hehe below this text , aku lampirkan beberapa gambar yang sempat aku snap2 :) kalaw nak tgk dengan lebih lanjut sila click dekat link bawah ni :



CUTI-CUTI MALAYSIA :)