Followers

Sunday, May 29, 2011

GOT IT ... THEN FLAUNT IT

Heyy a-dup-dup . Yesterday , kiteorang membantu memperagakan baju pengantin . umum* kiteorg cume menolong yee . bukan nye gile glamour and not insolvent k . Lepas zohor je , teros pergi rumah kawan ibu . and making choice nak pakai baju yang mane satu . Honest to goodness , aku memang tak suke pakai tudung express tu . nak nangis je bile dah kene suruh pakai . tapi nak buat macam mane , terpakse ikut jugak cakap designer tuu la . ape pon , everythng be okay . perasaan malu , takut , debor , memang muncul before naik atas stage tuu . ish lupe lupe , kiteorang berfashion show ni dekat Teluk Chempedak , pukul 5.30 petang show ni start . kalau korang korang nak tawu , adik kiteorang yg baru standard 5 tu pon join jugak . haha lagipon ini untuk cukup kan modelling yang ada . Semua model-model yang ade semalam semuanye lagi tua dari kiteorang . cehh , nak ckp kiteorang mude la . tapi dengan menggayakan baju pengantin ni , atleast kiteorang dah dapat satu experience yang susah jugak nak cari . For me , yesterday be a great day despite my concious was not hollow happiness . Thankz to them yang invite kiteorang untuk join . Thankz jugak dekat izie dan ecax(last minute(!) for coming yaww :)






middle : pika


middle : izie 


tyra 

myra


 NEEDFUL : Landing your eyes for this jerk bloggie ^^

4 comments:

Alia Nasir said...

sangat lawaaaa kawan aku dua ekor nh ;)

Nisa' said...

You guys are very lucky! :)

►AdamXis◄ said...

assalam...kembar sungguh ker?...muka seiras...lawonyeeeeerrr baju.huhuhu

Terbaru►Tutorial : Buat Banner Online

kamiikembar said...

thankz guys .
AdamXis : sungguh lanii kembar :)