Followers

Sunday, June 26, 2011

Tiera tak pergi sekolah . HAHAHAHA

yeahhh , Hari ni aku tak pergi sekolahh . Dapat cuti drpd yang berhormat 'ibuku' . hahaha Bukan aku saje-saje tak nak pergi ea . Aku sakit perot . haaa , dah lama tak sakit macam ni . nak pergi klinik takutt *bukan pengecut . Aku tawu dokter tu nak buat ape dkt aku . Alang alang aku tak pergi sekolah , boleh la aku siapkan kerja khursus PENGAJIAN KEUSAHAWANAN yang tak sudah2 ni . Hari khamis ni dah kene hantar . Hopefully , dpt markah penuh . Dah banyak kali aku print , lps tu kene edit balik kene print semulaa . Due thn berturut2 pokai dgn kerja kursus . Dah la ink tu mahal . Kalau PPD sponsor ink tak pe jgk ~macam laa boleh ~ . Markah penuh yang itu aku impikan . Kalau tak mmg aku nak mengamuk laa . Tengah dok sakit2 ni , sempat lagi aku berposting . Apa lah yg dieorang dok belajar hari ni ea kat sekolah ? belajar ke tidak entah bdk2 tuuh . ikot kan firasat aku , mesti tgh landing kepala atas meja . Nak2 waktu sejarah . Tapi hari ni waktu sejarah tak ade . Kalau bukan sejarah , Chemist pon jd . Aku tawu sgt la bdk tech ni . arrggghhhhh , sakit perot ;(

Nak pergi klinik tak ? ke tak pyh ? perlu ke tidak ? cakap sorang . Tak pyh ckp bnyk tiera . Duduk rumah diam2 .

2 comments:

Alia Nasir said...

HARI NI SATU HARI TAK BELAJAR, PERGHHHHHHH BAPAK BEST GILER, DA LAH CIKGU BELANJA LUNCH SATU KELAS, PERGHHH PERGHHHH !! HAHAHAHAHAHA

kamiikembar said...

HAAA ? YEW DOK KAU ? TIPU LAAA .