Followers

Thursday, March 17, 2011

coretan tiera : cupcake OH cupcake . terbaik wokkkkk !

Ala-ala pagi tadi , kamii buat cupcake . waahh ! jadi beb . haha Sedap plus enak plus lazat sampai menjilat jari tuuh . Banyak jugak la kamii buat . Kalau korang korang nak tawu , aktiviti ni anjuran mok su .
Mok su yang keselokan sangat nak buat . Pagipagi buta lagi ,  ajak si myra tu pergi kedai Sehati yang jual brg brg buat kek tuuh , aku pulak sedang asyik tido sambil dibuai mimpi mimpi yang indah bersama ehem ehem ... abe akram aku , mimpi sedang bershoping di Pavillion eyh eyh melalut pulak aku ni(tapi best jugak) . HEIIH~~ ni story pasal cupcake ke mimpi aku  :D  Ok ok kite continue balik pasal cupcake , cupcake kamii flavour vanilla je . tak pandai and tak tawu nak buat flavour lain . rajin kan kamii ? Lu orang rajin tak ? haa , mesti tak kann . Below coretan aku ni , ade la beberapa gambar yang dapat aku buktikan . Mesti korang terliur beb ! KORANG NAK ? ? ? 
BOLEH ..... BOLEH BELAHHH ^^ HEHE

                                                                                         



 

BAKAL-BAKAL USAHAWAN CUPCAKE`S 


amacam ? gempak tak aksi aksi kami bersama CUPCAKE . tak SENONAHH kan . haha haha
selamat mencuba :)

1 comment:

bubu butang said...

wahwah .
sedapnye . butang nak gak neh .
ehehe :D panday kuwg buad ;) nak sekola nan kuwg gak bole ta . hehee :p